Kategorier
Blog En gang morder Min mund er lukket

2. oplag

I går kom der en fragtmand og leverede ti kasser bøger her på hjemmeadressen, og bagefter kørte han videre til Nordisk Bog-Center i Haslev med resten af 2. oplag af Én gang morder. Det var ikke en dag for tidligt, for i fredags var der kun tretten bøger på lager hos distributøren, og selv havde jeg ikke engang ti tilbage.

Når jeg tænker på, hvor mange sommerfugle jeg havde i maven, da jeg besluttede mig for at lave 1.000 eksemplarer i 1. oplag, og så er de solgt på mindre end fem måneder!

Lige i dag er jeg særligt glad for det fine salg, for i eftermiddag skal jeg holde et indlæg ved et Indie Books-arrangement hos Arnold Busck, og det handler om salg til boghandlere. Når man ikke er så vild med at tale foran store forsamlinger, hjælper det lidt at tro på, at det, man står og siger, rent faktisk virker ☺

Nu, hvor jeg alligevel skulle have trykkeren i sving igen, benyttede jeg lejligheden til at flashe nogle af mine fine anmeldelser (en enkelt sætning fra Weekendavisens anmeldelse på forsiden og fem citater fra forskellige anmeldelser på bagsiden), og det føles lidt som en ny bog, fordi designeren har tonet baggrunden mørkere under citatet i toppen, så forsiden har fået et mere dystert og krimiagtigt udseende.

Der har været lidt stille her på bloggen, og det skyldes, at jeg har været fuldstændig fordybet i færdiggørelsen af Min mund er lukket. Slutningen er skrevet, og jeg har også fået skrevet en del kapitler ind, hvor synsvinklen ligger hos Robert Strand, så nu er det kun småting, jeg mangler: Lidt research og nogle beskrivende småafsnit, så er den klar til testlæsere, redaktørens sidste gennemlæsning og så selvfølgelig korrekturlæsning, layout og alt det der. Jeg havde tænkt mig, den skulle udkomme i midten af marts (op til Krimimessen), men jeg er i gang med at undersøge, om det kunne være en fordel at sende den ud i slutningen af januar eller begyndelsen af februar. Det håber jeg, for det er svært at skulle vente så længe på, at andre kan få lov til at læse den, når nu den stort set er færdig.

Share Button

6 kommentarer til “2. oplag”

Igen megatillykker med andet oplag, hvor er det fedt, at det kører for dig. Jeg håber, at succesbølgen kan bære dig igennem prøvelsen med at stå og tale for den interesserede forsamling. Jeg var til et foredrag med Christian Jungersen forleden. Han sagde det sådan her: “Der er kun en ting folk frygter mere end døden..og det er at tale foran en forsamling.” Vi grinede allesammen!
Ja, vi er mange, der synes det er svært at vente, så send du bare ud i januar :-).

Hej Threin

Jeg overlevede, og det var en skøn fornemmelse bagefter – specielt fordi jeg kunne mærke, at mange af tilhørerne kunne bruge det, jeg havde at sige.
Og mon ikke det bliver lettere med lidt træning?
Efter at have konsulteret et par boghandlere, tror jeg (næsten 100%) at udgivelsesdatoen bliver den 21. februar.
Kh. Eva

Du er bare så sej. Jeg går rundt og praler af dig (og anbefaler din
Kh Birgittebog).

Tak, Birgitte.
Vi ses på tirsdag 🙂

Kære Eva, jeg oplevede din bog som meget spændende og velskreven. Er lidt kendt med nabolaget siden jeg holdt sommerferie i Rottne nogle gange da jeg var dreng. Forstod at Camillas hus lignede jeres!
Med venlig hilsen

Kære Sven

Jeg er glad for, at du kunne lide bogen.
Det er rigtigt, at beskrivelsen af Camillas hus er meget inspireret af vores eget
– det er altid lettere at skrive om det, man kender godt.

Mvh. Eva

Lukket for kommentarer.