Kategorier
Blog En gang morder

Flotte vinduer

Som debutant skal man nok kæmpe lidt ekstra for at trænge igennem, og når man tilmed udkommer på sit eget lille forlag, kan boghandlerne være noget af et nåleøje – specielt i disse krisetider. Derfor er jeg meget taknemmelig over den måde, mine lokale boghandlere har taget imod “Én gang morder”, og selvom jeg er kørt forbi Charlottenlund Bog & Idé adskillige gange i løbet af weekenden, bliver jeg stadig lidt paf, når jeg ser mig selv hænge der i vinduet. Jeg var forbi lørdag formiddag, og der havde de allerede solgt 10 bøger, hvilket kunne tyde på, at deres store engagement skinner igennem overfor kunderne 🙂
Jeg kunne ikke komme til at fotografere vinduet i Ordrup Boghandel her i weekenden, fordi der var gitter for, men her er billeder fra Bog & Idé og Arnold Busck i Hellerup.

Share Button

6 kommentarer til “Flotte vinduer”

Vågn op, Barnes and Noble og Amazon.com…I har også danske kunder (plus alle dem fra Småland)!!

Barnes & Noble – det ville alligevel være noget 🙂

Hvornår rammer succesen heroppe i Norge???
Flot Eva!

Jeg tror lige, jeg forsøger med Sverige først 🙂

Fantastisk! Jeg ville ønske jeg kunne det du kan. Første gang jeg tilfældigt kom ind i en boghandel og så at de havde en af mine bøger stående på disken, løb jeg alt hvad remmer og tøj kunne holde og købte det jeg manglede hos konkurrenten.
Jeg har noget at arbejde med

Lukket for kommentarer.