Kategorier
Blog En gang morder

Titel: Én gang morder

Så fik min krimi endelig en titel. Indtil nu har jeg kaldt den Som at vende tilbage, men jeg har hele tiden vidst, at det ikke var den endelige titel. Jeg synes, Én gang morder har mere krimi-klang, og uden at afsløre for meget, kan jeg sige, at den passer godt til historien.

Det første, jeg gjorde, da jeg havde besluttet mig for titlen, var at købe domænenavnet engangmorder.dk. Jeg ved ikke, om jeg vil lave en egentlig hjemmeside for bogen, når den udkommer, men jeg vil ikke risikere, at en anden køber det i mellemtiden, og indtil videre vil jeg lave et link her til bloggen.

Mit møde med Nils Bjergvig i går gav mig en meget klarere fornemmelse af, hvordan jeg kan løfte sproget i den sidste gennemskrivning. Nu, hvor jeg er sikker på, at den rent faktisk udkommer, glæder jeg mig til at tage fat på arbejdet – også selvom det bliver svært at slippe min anden roman, En forestilling, som jeg har været rigtig glad for at arbejde med de sidste par måneder.

Efter nytår starter jeg med et indlæg om min briefing til omslagsdesigneren.

Glæde jul og godt nytår 🙂

 

Share Button