Kategorier
Blog En gang morder

Repons

Når man har siddet i årevis og arbejdet med en bog, er det dejligt at få den sendt ud i verden, og det er specielt dejligt, når verden indimellem sender noget tilbage. For en måneds tid siden skrev jeg, at Én gang morder ikke var blevet anmeldt i nogen af de landsdækkende aviser (det er den stadig ikke), men jeg er alligevel ret overvældet over den respons, jeg har fået.
For der findes jo heldigvis andre medier, der beskæftiger sig med bøger, end de landsdækkende aviser, og udover anmeldelserne på Krimi-cirklen.dk og i min lokalavis, som jeg allerede har pralet med, er det blevet til 4 F’er i Femina og en rigtig fin anmeldelse på Litteratursiden.dk. I fredags blev jeg interviewet til Radio Update, og det var sjovt at få lov til at tale om, hvordan jeg arbejder med mine bøger – både om Én gang morder og om opfølgeren, der lige nu har arbejdstitlen ”Iagttageren”. Jeg lægger et link ud, når interviewet bliver tilgængeligt om en uges tid.
Men det, der har betydet allermest, er de tilbagemeldinger jeg har fået direkte fra læsere, jeg slet ikke kender, som f.eks. disse to, jeg har fået her på bloggen:

Hej Eva Maria.
Tak for en fantastisk og rigtig god bog ;o)
Jeg læste lidt om Signe..du skriver gribende og indlevende… jeg har slet slet ikke lyst til, at stoppe når jeg først er begyndt.
Jeg glæder mig meget til, at læse det næste fra din hånd.
Venlig hilsen
Pia

Kære Eva Maria Fredensborg

Jeg havde planlagt en masse aktiviteter – ikke alle lige spændende – men din bog forhindrede energien til ovenstående! Det var en dejlig oplevelse at læse din debutbog, og jeg glæder mig til den næste bog fra din side. Tak for en spændende pinse.

Bedste hilsener

Elisabeth

Tusind tak til Pia og Elisabeth, og til alle jer, der har skrevet direkte eller på Facebook.

Share Button

En kommentar til “Repons”

Flot – og velfortjent.
Dine erfaringer er gode at tænke på.

Lukket for kommentarer.