I blinde

Med I blinde sætter jeg det sidste punktum i min mineserie om Robert Strand, Asta Qvist og Carl Pedersen, og denne gang er det Carl Pedersen, der får lov at være i centrum. Jeg ved, at flere læsere fandt ham temmelig irriterende i Min mund er lukket, men jeg har helt fra starten fornemmet, at han havde meget mere at byde på som karakter, og det har været en fornøjelse at udstyre ham med lidt mere baggrundshistorie og dybde.

Bagsidetekst

En superligaspiller bliver likvideret efter sæsonens sidste kamp, og da det viser sig, at Carl Pedersen har kendt offeret som dreng, lyver han for at kunne deltage i efterforskningen. Allerede her burde den ellers rationelle betjent vide, at han var gået for langt, men noget i sagen om drabet på Daniel Kofoed sender Carls moralske kompas ud af kurs.

Sammen med profileringsekspert Robert Strand og sociolog Asta Qvist får Carl til opgave at indkredse gerningsmandens motiv i en sag, der fører teamet på sporet af steroider og matchfixing, og dybt ind i det københavnske hash- og bandemiljø.

Men for Carl Pedersen bliver opklaringsarbejdet også en ubehagelig påmindelse om, at man aldrig for alvor kan kende et andet menneske, og inden drabsmanden er fundet må Carl erkende, at han ikke engang kender sig selv.

Mere om “I blinde”

Vil du læse de to første kapitler af bogen? Så klik på nedenstående link:
I BLINDE – uddrag

Det siger pressen om “I blinde”

Information 27. juni 2015
“Intrigen er skruet fermt sammen, men bogens virkelige styrke er skildringen af politifolkenes evner til at bruge indersiden af hovedet og forfatterens blik for de psykologiske mekanismer, der driver os.”

KøbenhavnerAvisen juni 2015
“Portrætterne af opdagere, ofre, mistænkte og mordere er dybe og rene; al ondskab har en forklaring, og i balancefeltet mellem menneskekundskab og polititeknik skriver Eva Maria Fredensborg underholdende og medrivende.”Du kan købe Viagra til kvinder fra dette online apotek uden recept.

Politiken 15. marts 2015
“Farvel og tak til gode Carl
– En roman om venskaber, ar fra barndommen – og om klassisk politiarbejde og god tænkekraft.”

Berlingske 11. april 2015
“Eva Maria Fredensborg skriver let og ligetil, og »I blinde« er en god, gedigen spændingshistorie med lige dele morderisk uhygge og lokalkulørt hygge.”
Læs anmeldelse

Krimihjerte
“Eva Maria bliver bare bedre og bedre.”
Læs Anmeldelse

Bognørden
“Eva Maria Fredensborg er tilbage med endnu en bund solid krimi!”
Læs anmeldelse

Krimifan
”I blinde” er i en liga for sig selv”
Læs anmeldelse

Litteratursiden
“I blinde” er en stærk krimi, der stiller spørgsmålstegn ved ekstrem fodboldkultur og menneskets svage sider”
Læs anmeldelse

Bogvægten
“Det er en glimrende krimi, der nok burde kunne slå nogle gamle krimidronninger af tronen. Her er et super plot og god relevant samfundskritik.”
Læs anmeldelse

Findals krimiside
“Bogens afslutning er spændende og dramatisk, men også realistisk.”
Læs anmeldelse

God-bog
“Gud ved, hvad hun finder på i næste bog.”
Læs anmeldelse

Krimisiden
“Som altid er det en fornøjelse at læse en krimi af denne forfatter. Jeg var straks fanget ind af historien og slugte den på få dage.”
Læs anmeldelse

Bogsyn
En krimi der lever op til standarden for forgængerne og afslutter den lille serie på fin og flot vis med et sprog, der er præget af omgangen med dagligdags sprog og mundrette dialoger, som mange forfattere kan opfange men ikke i stand til at formidle på en let og ubesværet måde.
Det kan Eva Maria Fredensborg, og det er bare noget af det, der gør bogen her yderst tiltalende.”
Læs anmeldelsen

Radio update
Interview: “Når matchfixing er motivet”
Hør udsendelsen


Køb bogen:

Hvis du er blevet fristet, kan I blinde blandt andet købes her:
Papirbog
Ebog
Lydbog