Kategorier
Blog En gang morder Min mund er lukket

Bestseller-spiralen

”Én gang morder” ligger lige nu øverst på listen over mest populære krimier og nummer tre på listen over mest populære e-bøger overhovedet på Saxo.com!

Det betyder, at jeg pt. kan kalde mig selv bestseller-forfatter, men det betyder også, at kunder, der besøger Danmarks største internetboghandel for at finde sig en god krimi, som det første bliver præsenteret for min bog, og de seneste dages salg tyder på, at det helt klart er noget, læserne skeler til. Det øgede salg har også medført, at der i disse dage kommer en del nye abonnenter på mit nyhedsbrev, hvor jeg lover at give besked, når jeg udgiver noget nyt.

Det gør jeg den 21. februar 2014.

”Min mund er lukket” har været ude hos en række testlæsere, og nu arbejder jeg på at få deres feedback indarbejdet i manuskriptet. Jeg har ikke brugt testlæsere tidligere, men det er helt klart noget, jeg kan anbefale. Mine testlæsere har vidt forskellige kvalifikationer – en sociolog, en politimand, en boghandler, en jurist, en sygeplejerske, en reklamemand og en revisor – og jeg er helt benovet over den tid og energi, de har lagt i arbejdet. Helt overordnet er deres tilbagemeldinger heldigvis både positive og homogene, men deres forskellige baggrunde præger selvfølgelig deres fokus, og jeg kan godt afsløre, at der ikke er mange lighedstegn mellem juristens og reklamemandens kommentarer ☺

Share Button

3 kommentarer til “Bestseller-spiralen”

Kære Eva.

Jamen, jeg vil bare igen smide roser efter dig. Man skulle næsten tro, at du blev født som forfatter :-D. Du har bare så meget greb om tingene, du arbejder seriøst og har selv skabt fortjenesten som Saxos krimidronning. Go go go!

Knus fra Threin.

Lukket for kommentarer.