Kategorier
Blog I blinde

En bid af Carl

Så er jeg endelig godt i gang med skriveriet igen ☺
Min forfatterkollega, Henrik Frederiksen, rådede mig til at sætte 3-4 timer af, hvor jeg skulle blive siddende foran computeren, uanset om jeg fik skrevet noget eller ej, og selvom det lyder som den rene tortur, må jeg erkende, at det var det, der skulle til.

Min tredje krimi starter med, at en superligastjerne bliver likvideret efter sæsonens sidste kamp. Takket være Kurt Kragh, tidligere efterforskningsleder på Rejseholdet, har jeg langt bedre overblik over hovedplottet, end jeg havde, da jeg startede på Én gang morder og Min mund er lukket, så lige nu arbejder jeg med at komme ind under huden på mine karakterer, specielt min nye hovedperson, Carl Pedersen.

Hvis du vil have en fornemmelse af, hvordan han arter sig her i den indledende skrivefase, kan du få en smagsprøve på bogens første kapitel ved at klikke på linket herunder.

Foredrag

Share Button

3 kommentarer til “En bid af Carl”

Kære Eva
Du bliver da bedre og bedre. Det var en fornøjelse at læse læseprøven på bd. 3.
Og at man bare har at sidde ved sin arbejdsplads og få gang i det er det eneste rigtigste. At vente til ånden er over en, er vist bare en romantisk forestilling. 10 % talent og 90% sved! er det ikke det man siger.
Jeg glæder mig til fortsættelsen

Kærlige hilsener
Nils

Kære Eva. Åh, det var en gribende start, min mor døde for 2 år siden, og mens jeg læser er det hende jeg tænker på, jeg bliver rørt og berørt. Det vil min far også blive. Virkelig stærk start, jeg vil gerne læse resten af bogen nu, lige hvad jeg trænger til i solen her i Spanien 3 ugers tid endnu. Stor skrivelykke og held til dig 🙂
Knus..

Sejt 🙂

– og elegant du lige får fortalt om de andre også, glæder mig

KH S

Lukket for kommentarer.