Kategorier
Akademiet Blog

Akademiet

Jeg holder aldrig op med at forundres over, hvordan små, uanseelige indtryk kan lejre sig i underbevidstheden og ligge der og spire, indtil de pludselig bryder gennem overfladen og trækker hele universer med sig.
Sidste sommer gik jeg for eksempel rundt og troede, at jeg skulle i gang med Skyggerne, som jeg har skrevet om i indlægget Slet ikke noget for mig, men netop den ferie var det lykkedes mig hive min mand med til Ångermanland i Nordsverige, hvor mine forældre boede, da jeg blev født.

Vi taler kyster, hvor 300 meter høje klippevægge rejser sig næsten lodret fra havet, og skove på op mod sekshundrede kvadratkilometer uden ét eneste fastboende menneske til at forstyrre de mange rensdyr, elge, bjørne og ulve, og alligevel var det ikke den storslåede natur, der væltede mine planer. Det var et gigantisk krydstogtskib. Skibet, som hedder Ocean Gala, lå i en fjord ved et nedlagt kraftværk, og i stedet for at være fyldt med amerikanske turister i shorts og solhatte, var det ved at blive omdannet til et flygtningecenter med plads til 1.800 asylansøgere.

Planerne om den flydende asyllejr blev senere opgivet, men billedet af Ocean Gala havde for længst sat rødder, og nu, femten måneder senere, kan jeg konstatere, at det indeholdt mere end rigelig gødning til første sæson af min nye serie, Akademiet, som udkom i onsdags.

Share Button

5 kommentarer til “Akademiet”

Hej Eva Maria
Jeg har lyttet til Sæson 1 i Akademiet og synes det var en rigtig spændende historie. Kommer der en sæson 2?
Mange hilsner Line

Hej Line
UPS! På en eller anden måde er det lykkedes mig at overse denne kommentar, men så kan jeg til gengæld glæde dig med, at 2. sæson allerede er ude på Mofibo og Storytel 😉
Mvh. Eva Maria

Hej Eva Maria
Har læst krimiserien om Robert Strand og akademiet 1.
Rigtig god læsning. Glædede mig utroligt meget til at læse fortsættelsen Akademiet 2.
Men jeg er dybt, dybt skuffet over, at den kun findes som lyd- og e-bog. Vi er stadig nogle der gerne vil ha rigtige
bøger på hylderne, og heldigvis for os er der stadig forfattere der udgiver RIGTIGE bøger. Beklageligvis er du ikke en af dem, for jeg kunne virkelig godt lide det jeg har læst fra dig indtil nu.

Mvh. Kai, en meget skuffet læser

Hej Kai
Jeg regner helt bestemt med, at alle bind i serien om Akademiet udkommer som papirbøger. Forlaget har bare valgt at gøre tingene i omvendt rækkefølge.
Jeg kender ikke tidsplanen, men eftersom 1. bind udkom i begyndelsen af i år, vil jeg tro, at 2’eren kommer i begyndelsen af 2020.

Mvh. Eva Maria, som også gerne vil have rigtige bøger på hylderne 😉

Hej Eva Maria
Tak for dit hurtige svar.
Håber din forudsigelse holder og jeg glæder mig til, at få 2`eren op på hylden.

Mvh. Kai, igen en glad læser.

Lukket for kommentarer.