Kategorier
Blog I blinde

Punktum

I sidste uge fik jeg skrevet den dramatiske slutning på min tredje krimi (som stadig ikke har en titel!), og selvom et større redigeringsarbejde venter forude, er det en helt særlig følelse at samle alle trådene og få ro i maven: Det hænger sammen!

Denne gang var det også lidt vemodigt, fordi det var sidste bind i min miniserie om Robert Strand & Co. – næste projekt bliver min roman fra teaterverdenen, som jeg har skrevet om i indlæggene En begyndelse og En karakter med egen vilje, og som har været sat på standby i alt for lang tid.

I denne uge researcher jeg, mens min redaktøren læser, og i dag har jeg både været på Bellahøj, CBS, Rigshospitalet, Fodboldklubben Skjold og i Øbrohus, hvor min hovedperson Carl flytter ind i begyndelsen af bogen. Min morfar og mormor boede i den ejendom, og jeg fik et lille nostalgitrip, hvor jeg fotograferede de mest mærkeligste ting, som for eksempel knapperne i elevatoren ☺

Udgivelsesdagen er pt. sat til 12. februar 2015, men det er jo først om hundrede år, så jeg deler lige et (uredigeret) kapitel om den morgen, Carl skal flytte.

Mandag_morgen

Share Button

2 kommentarer til “Punktum”

Tillykke! Og sikke veloplagt kapitel du har lagt ud til os, der bliver travlt ved boghandlerdiskene 🙂
Kh Threin

Tak, kære Threin.
Jeg håber, du får ret 🙂
Kh. Eva

Lukket for kommentarer.