Kategorier
Blog En forestilling

En karakter med egen vilje

Krimien er sendt til tryk, og jeg er i Sverige for at skrive på ”En forestilling”, som du kan læse mere om i indlægget “En begyndelse”.
I de seneste uger har jeg arbejdet lidt med Daniel, som spiller den mandlige hovedrolle i det stykke, der skal sættes op i romanen. Daniel er lidt af en stjerne. Han har spillet en del hovedroller både på film og teater, og hans udseende har skaffet ham en solid fanskare af unge kvinder.
Oprindelig havde jeg forestillet mig, at Signe øjeblikkelig skulle forelske sig i Daniel, mens han skulle være afvisende i starten, men hen ad vejen falde for hende, så der opstod et trekantsdrama, hvor Andreas og Daniel kæmpede om Signe, men da jeg begyndte at skrive fra Daniels synsvinkel, udviklede det sig ikke helt, som jeg havde tænkt mig.
Jeg ville skrive en scene, hvor Daniel og hans kæreste spiste morgenmad inden den første prøve på stykket, men af en eller anden årsag syntes min hjerne, at Daniels kæreste skulle hedde Jakob…
Først prøvede jeg med vold og magt at gøre Daniel straight, men da jeg lod idéen få lidt fodfæste, opstod der nogle nye plot-muligheder, så nu har jeg besluttet mig for at lade Daniel gå sine egne veje.

Share Button

En kommentar til “En karakter med egen vilje”

Ha ha ha, skønt med overraskelser. Der er vist godt liv i det manuskript og i forfatteren, som klogeligt vælger at gå med strømmen og på opdagelse i det hun ikke ved.

Lukket for kommentarer.