Kategorier
Blog En gang morder

Hallo! Min bog udkommer snart…

I denne uge har jeg ikke fået skrevet ét eneste ord på min næste roman. Tiden er gået med alle de ting, der nu engang skal gøres, når man håber, at verden omkring en vil opdage, at ens bog snart findes.
På listen over små ting, der altid tager længere tid, end man havde regnet med, var f.eks. at oprette titlen i Bogportalen, som er boghandlernes bestillingssystem og at sende en ”fremstillingsseddel” til min distributør, Nordisk Bog-Center, for at gøre dem opmærksom på, at de snart får leveret en masse bøger.
Bogen bliver leveret fra trykkeriet omkring den 10. april, men da magasiner og ugeblade har meget lang produktionstid, har jeg allerede mailet dem pressemeddelelsen og en pdf-udgave af bogen. Et enkelt blad svarede, at deres maj-nummer allerede var gået i trykken og at deadline til juni-udgaven var så tæt på, at de nok ikke kunne nå at få den med, så en lektie til fremtiden er, at man skal kontakte magasinerne i rigtig, rigtig god tid.
En anden ting, jeg har brugt tid på, er e-bogsmarkedet. Jeg har skrevet kontrakt med Publizon, der ejer den platform, der leverer indhold til bibliotekerne og de fleste af de danske internetboghandlere, og for at teste, hvordan det hele fungerer, har jeg lanceret Elg & Co.’s tidligere udgivelse FC Panter-serien som e-bøger. Undervejs fik jeg lært at generere ordentlige indholdsfortegnelser og at få komprimeret filstørrelsen på ePub-formatet, så det har givet god viden til når jeg skal lancere Én gang morder som e-bog.
Næste trin bliver at få helt styr på lanceringen i forhold til boghandlerne, men det vil jeg vende tilbage til, når jeg kan være lidt mere konkret.
Til sidst vil jeg gerne dele dette link. Tænk, at man allerede nu kan forudbestille min bog 🙂
http://www.gucca.dk/boeger/n-gang-morder_233203.html

Share Button

3 kommentarer til “Hallo! Min bog udkommer snart…”

Jeg bliver helt misundelig. Jeg sidder fortsat og stirrer ud af vinduet.
Kh

Måske er der noget, du skal få øje på, før du kan skrive igen?
Det bliver dejligt at ses igen efter Påske. Kh. Eva

Lukket for kommentarer.