Kategorier
Blog En gang morder

The real thing

I dag kom der ti kasser bøger…
Jeg var nødt til at åbne en kasse direkte på pallen, inden jeg begyndte at slæbe dem ind, og selvom jeg havde store forventninger, blev jeg positivt overrasket. Den er simpelthen så fin. Det er et virkelig markant omslag, Simon Lilholt fra Imperiet har fået lavet, og UV-lakken får titlen til at gløde, så jeg er sikker på, det er en bog man vil lægge mærke til, når den ligger på et bord sammen med en masse andre krimier.
Netop det med at få Én gang morder ud og ligge fremme i boghandlerne er noget af det, jeg har brugt meget energi på i den sidste tid. Efter råd fra mine hjælpsomme, lokale boghandlere, har jeg valgt at give boghandlerne fuld returret og et tilbud om en ekstra bog, hvis de bestiller 5 eksemplarer inden 3. august. Jeg ville helst have undgået at give fuld returret, men som bekendt er de danske boghandlere pressede for tiden, og hvis det er det, der skal til, for at de tager bogen hjem, så må jeg tage det med – selvom jeg risikerer at få halvnussede bøger retur langt ude i fremtiden.
Jeg har også besluttet at gøre en særlig indsats overfor de boghandlere, der ligger i mit lokalområde eller i områder, hvor jeg har et stort netværk. De får en mail og et gratis læseeksemplar af bogen, og Bog & Idé i Charlottenlund har allerede lovet at give mig et helt vindue, hvis jeg får lavet en plakat og låner dem 25 eksemplarer af bogen til udstillingen.
De første anmeldereksemplarer er sendt af sted i dag. De landsdækkende aviser sender jeg til i næste uge, men jeg har sendt den til internetmedier som KRIMI-CIRKLEN og til magasinerne (der allerede har fået bog og pressemeddelelse pr. mail). Jeg har brugt lidt tid på at få lavet en presse-menu her på siden, hvor du kan læse pressemeddelelsen, hvis du har lyst.
Udover bøgerne har jeg i dag fået leveret en stak visitkort med bogens forside og min blogg-adresse på bagsiden, så jeg har noget at give til folk, jeg møder.
Jeg begynder efterhånden at føle mig ret godt forberedt på den 3. maj, hvor Én gang morder endelig udkommer.

Share Button

2 kommentarer til “The real thing”

Til lykke. 1000 gange til lykke!
Det er en stor dag, den første rigtige i dit nye liv som forfatter. Herefter bliver intet som før.
Du er sej!

Kære Birgitte
Tusind tak – og tak for alle dine gode råd. Det er dejligt at have en erfaren kollega ved sin side.
Kh. Eva

Lukket for kommentarer.